My jeszcze jesteśmy na urlopie - obecnie w Częstochowie wiec nas nie było. Za to na pewno jeśli pogoda dopisze pojawimy się za tydzieńosaya pisze:Będziecie jutro?
Do zobaczenia.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
My jeszcze jesteśmy na urlopie - obecnie w Częstochowie wiec nas nie było. Za to na pewno jeśli pogoda dopisze pojawimy się za tydzieńosaya pisze:Będziecie jutro?
Nawet na moment słońce wyszło, ale bluzę i tak biorę.Doody pisze:Jeździmy dzisiaj - jak zwykle o 20:00?
Z prognozy wynika że nie będzie padało
No skoro wywołano mnie do tablicy. to i owszem: PROPONUJEMY PRZENIEŚĆ SPOTKANIA NA CZWARTEK I O 1 GODZINĘ WCZEŚNIEJ - CZYLI 19:00, bo zaczyna się wcześnie robić ciemno.osaya pisze:I po. Będą małe zmiany, ale o tym Doody.
Witaj.Gosiu pisze:Witam!
Nie jestem z Torunia, ale tam studiuję i bardzo chętnie się do was przyłączę:D
Będziecie jeździć jeszcze w październiku??
Pozdrawiam
Gosia
Więc do zobaczenia za tydzień.relitka pisze:Witam
Już na początku przepraszam za ciszę z mojej strony. Wynikła ona z problemów dostępu do internetu. A te spowodowane urlopem. Właśnie weszłam na forum i widzę zmiany w planach... Jednak dziś jeszcze nie dam rady, ale już teraz potwierdzam swoją obecność za tydzień
Pozdrawiam wszystkich - jeszcze urlopowo
Alcia
Miłej jazdy na pielgrzymceosaya pisze:Tak czy owak, mnie nie będzie. Wolę trochę wypocząć - co mi się przyda po ostatnim tygodniu - przed pielgrzymką, niż dalej naciskać tuż przed nią.
Hej hej, żyję i mam się dobrze.Doody pisze:Osaya - jak tam pielgrzymka? Żyjesz?
osaya pisze:Akurat dzisiejszym "bachem" była koleżanka, ...
To kiedy jedziemy? ... ale przyszły tydzień, bo po Maratonie Siepniowym musi mi się skóra na piętach choć trochę zregenerowac. Chyba w tym tygodniu sobę juź jazdę odpuszczę.osaya pisze:I taka informacja dodatkowa. Dziś poszukałem po Rubinkowie i znalazłem Skatepark przy przedszkolu nr 10.Jest to bowl z rurkami, schodami, hopkami itp. Dla mnie bomba.
osaya pisze:PS. Jak było dzisiaj?