[Wrocław] Tor kolarski
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- fracek
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
W nawiązaniu do naszej ostatniej rozmowy na torze, tor kolarski jest tu:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... 3&scale=13
ul. Żmigrodzka nr ok. 200
Nie mam pojęcia w jakim jest stanie i czy nadaje się do jazdy na rolkach, ani czy wogóle jest czynny, nigdy tam nie byłem (wiem tylko że jest i tak mi przyszło do głowy). Może ktoś kto ma bliżej mógłby zrobić mały zwiad (+zdjęcia)?
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... 3&scale=13
ul. Żmigrodzka nr ok. 200
Nie mam pojęcia w jakim jest stanie i czy nadaje się do jazdy na rolkach, ani czy wogóle jest czynny, nigdy tam nie byłem (wiem tylko że jest i tak mi przyszło do głowy). Może ktoś kto ma bliżej mógłby zrobić mały zwiad (+zdjęcia)?
Salomon FSK Thunder Hi-Lo 255
Tor jest wykorzystywany do poważnych zawodów, więc z szaleństwem naKantarou pisze:Wygląda bardzo klawo... możnaby tam pojeździć na rowerze a potem na rolkach a potem jeszcze raz na rowerze ; )
rowerach może nie być tak łatwo
zorganizować, żeby nawet na rolkach tam się dostać. No ale wcześniej
musimy sprawdzić, jak się tam jeździ
-
kmieto7
Właśnie. Nie wiem jak mogliście do tego doprowadzićmalczan85 pisze:![]()
![]()
porzucone i nie zadbane
... ja bym zgarnął ziomali i tam zmyknął, posprzątał i jeździł o ile to było możliwe...
szkoda takiego toru...
![]()
![]()
zniszczonego toru z Warszawy przy ul. Podskarbińskiej. Zamieściłem je
tylko dla ilustracji budowy nawierzchni betonowej
- malczan85
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Ja do tego nie doprowadziłem bo nie mieszkam w Warszawie...Jacek.B pisze:Właśnie. Nie wiem jak mogliście do tego doprowadzićmalczan85 pisze:![]()
![]()
porzucone i nie zadbane
... ja bym zgarnął ziomali i tam zmyknął, posprzątał i jeździł o ile to było możliwe...
szkoda takiego toru...
![]()
![]()
To zdjęcie
zniszczonego toru z Warszawy przy ul. Podskarbińskiej. Zamieściłem je
tylko dla ilustracji budowy nawierzchni betonowej
Ale naprawdę szkoda tego toru... Warszawiacy weźcie się za ten tor...
"Google moim przyjacielem" ;P