To mój pierwszy post na forum
Pozdrawiam
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Nie ma średniej półki do 250pln. Nie ma kółek kauczukowych. To tak na marginesie.bezimienna pisze:na poczatku polecam rolki ze średniej pólki tzn: tak do 250 zlotych. i najlepiej by kólka były kauczukowe lecz z odpowiednią twardościa , raczej polecałabym te twardszechociaż ja nie jestem ekspert w tych sprawach, mialam rolki za 150 zlotych i śmigałam na deptaku szybciej niż rowery, a przy mojej codziennej eksploatacji wytzrymały 1,5 roku
Ja sie na tym nie znam. jeżdżę bo jeżdżę. i piszę tak jak myślę, a może jak mi się wydaje.zico pisze:Nie ma średniej półki do 250pln. Nie ma kółek kauczukowych. To tak na marginesie.bezimienna pisze:na poczatku polecam rolki ze średniej pólki tzn: tak do 250 zlotych. i najlepiej by kólka były kauczukowe lecz z odpowiednią twardościa , raczej polecałabym te twardszechociaż ja nie jestem ekspert w tych sprawach, mialam rolki za 150 zlotych i śmigałam na deptaku szybciej niż rowery, a przy mojej codziennej eksploatacji wytzrymały 1,5 roku
To nie mieszać ludziom w głowach poproszębezimienna pisze:Ja sie na tym nie znam. jeżdżę bo jeżdżę. i piszę tak jak myślę, a może jak mi się wydaje.
* dobrze już dobrze, ale jeszcze wyrośnie ze mnie specjalistazico pisze:To nie mieszać ludziom w głowach poproszębezimienna pisze:Ja sie na tym nie znam. jeżdżę bo jeżdżę. i piszę tak jak myślę, a może jak mi się wydaje.