Rolki dla 12 latki

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Magdalena

Rolki dla 12 latki

Post autor: Magdalena » sob kwietnia 29, 2006 7:03

Witam !

Chciałabym zapytać jakie rolki mogłabym kupić mojej 12 letniej córce? Umie już jeżdzić bardzo dobrze ... I gdzie w Lublinie mogłabym znaleść sklep z taki artykułami jak rolki ...Rolki nie powinny kosztowac więcej niż 200 gdyż pieniędzmi nie szastam :)

Pozdrawiam Magdalena

ptab

Post autor: ptab » ndz kwietnia 30, 2006 8:11

Witam!
Mieliśmy podobny problem, ale rozwiązał się sam - okazało się, że rolki żony pasują na córkę idealnie (Nike z poduszką powietrzną - naprawdę dobrze sprawują się na kostce i nierównym asfalcie, kółka 80mm, kupiliśmy je za niecałe 250 zł - wiem, że to poza zakresem, ale jak się dobrze poszuka - może akurat się znajdą trochę taniej). Kiedyś szukałem jakiegoś sklepu z rolkami w Lublinie, ale jedynym miejscem, w którym był całkiem niezły wybór sprzętu w interesującej Cię cenie okazało się... Makro. Jeśli ktoś zna jakiś sklep w Lublinie, gdzie można kupić przyzwoite rolki, to przyłączam się do prośby o adres.
Pozdrawiam!

Magdalena

Post autor: Magdalena » pn maja 01, 2006 10:41

Według mnie w makro właśnie tandeta jest ...No ale moge sprawdzić :) a skateshop Helena i Syn ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”