Rolki fitness dla początkujących
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- Eskalopka
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Rolki fitness dla początkujących
Cześć! Ten post to mój debiut! Przejrzałam już całe forum dot. sprzętu, ale wciąż nie mogę znaleźć odpowiedzi. Chciałabym kupić rolki fitness 400-500 zł, kółka w granicach 84 - 90, ani mniejsze ani większe, dość lekkie, ważny jest dla mnie system szybkiego wiązania i wentylacja. Nie jestem specjalnie doświadczona, raczej początkująca, ale nie jest też tak, że nigdy rolek na nogach nie miałam. Zastanawiam się nad Salomon Siam 90 Pro. Co wy na to? Wiem, że to sprzęt dla doświadczonych rolkarzy, ale wolę trenować na takich, nawet jeżeli miałoby mi być trudniej. Problem w tym, że czytałam, że wymiana kółek jest droższa ze względu na różne rozmiary. Co wy na to?
- Eskalopka
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Super, jeżeli jeszcze parę osób potwierdzi, że to dobry zakup, to wyruszę na podbój sklepów, a potem na podbój warszawskich alejek.
Chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje?
PS. Czy ktoś wie które sklepy w Warszawie mają w ofercie ten model? Niekoniecznie, żeby kupić ale chciałabym chociaż przymierzyć, żeby się upewnić jaki numer powinnam mieć
Chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje?
PS. Czy ktoś wie które sklepy w Warszawie mają w ofercie ten model? Niekoniecznie, żeby kupić ale chciałabym chociaż przymierzyć, żeby się upewnić jaki numer powinnam mieć