Znalazłam w sieci te, co o nich myślicie ?
http://www.teko.istore.pl/sklep,1550,,, ... 544,0.html
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Witam Kczabu , nio właśnie chciałem kiedyś to sobie kupić... ale wiesz nie miałem na razie do tych rolek opini, cieszy mnie to że jesteś bardzo zadowolony, to już dla mnie duży plus. Ogólnie te rolki są fajne i na pewno je kiedyś kupię. A jeszcze takie małe pytańko : A jaki jest minus wg ciebie o tych rolkach LANDWAY 5-kółkowych?kczabu pisze:Witam
Malczan85 proponował LANDWAY 5 kółek. Ja na nich śmigam i jestem bardzo zadowolony. Po zdjęciu hamulca naprawdę jest przyjemnie (jak na sprzęt za taką kasę). można jeszcze upolować K-2 Maratony za 300pln na wyprzedaży. Też polecam.
Aha a w jakim są stanie? I za jaką cenę będziesz sprzedawał? Tylko taka ciekawość, na pewno na razie nie kupię bo mam inne wydatkikczabu pisze:Ja swoje będę teraz sprzedawał bo zachorowałem na inne już zdecydowanie lepsze
stopa poci się umiarkowanie. dobra skarpeta czyni cuda. Nie jest to może szczyt marzeń ale nie jest tragicznie. Koniecznie pod prysznic po jeździemalczan85 pisze:Kurcze kusi mnie to do kupna... ale cóż muszę się wstrzymać...do przyszłego roku...Pewnie już kupię nowe...a jeszce zapytam się czy nie pocą się nogi od tych butów(tzn rolki)...? Bo moje to wyjątkowo się pocą...:/ cały plastik nie przepuszcza ciepła