Zapraszam wszystkich, co już byli i nie byli, na wspólny trening wrotkarzy warszawskich w najbliższą sobotę 19.08 o godz. 10.00 do Parku Szczęśliwickiego.
Wśród przewidzianych atrakcji:
- przygotowania (zaprawa) przez jubileuszową Masą Krytyczną (trening, omówienie trasy, wskazówki techniczne, etc.)
- święto jednej z forumowiczek
- relacja z maratonu Solidarności - mam nadzieję, że warszawscy zawodnicy dotarli do domu i opowiedzą, jak się jechało, a Inso*2 nam powiedzą, jak maraton wyglada na żywo)
- relacja z pobytu w Paryżu (Pusiaczek - to do Ciebie!
Specjalne zaproszenie otrzymują:
- ekbatana (trzeba odrobić chorobę)
- kolaska (nic nowego już nie bedzie nad tym morzem...czas na weekend na
rolkach)
- tomasz_z (powiedziało się a trzeba powiedzieć i b, teraz co tydzień do pierwszego śniegu musić w sb. przed 9 wstawać i gnać do Parku)
- eskalopka (musisz mi o tej łydce opowiedzieć, bo mnie tez bolała)
- bacha (jeśli już Ci się znudziła wieś spokojna)
- freeman (opowiesz nam o wolaparku???)
-Leon (jak juz napisałaś pierwsze zdanie, to musisz przyjść na
spotkanie!)
- Toper (roger, copy?????)
- serweryn (oczywiście tylko, jak masz nowe siniaki, w przeciwnym razie nabijemy je na miejscu)
oraz
wild_avenger, LGF, McGregor, Grzesiek, Ariel i Neco (zobaczysz na własne oczy atrakcje, o których Sławek pisał)
z dziećmi!, Monika, Pusiaczek, robal, Dora, sanczol, Adek, Inso*2, Ali, matej, elewinka
i
wszyscy starzy bywalcy naszych spotkań i treningów.
Niektórych miłych osobników to nie wypada zapraszać imiennie, bo to oni są bardziej gospodarzami spotkań forumowiczów - będą więc na pewno!
A jak ktoś ma ochotę na specjalne indywidualne zaproszenie na trening, to proszę o informację - Prezes na pewno zaprosi osobiście
W ramach uzupełniania energii podczas treningu, przewidziane są cukierki... oczywiście w związku z pewną okazja (o której mowa w postach poniżej)
To do zobaczenia!!!